10 oktober 2020 Door kaarscadeau 0

Kaarsen kopen

Bij het kopen van een kaars kijk je naar verschillende dingen, tenminste wij wel! Als ik zelf een kaars koop dan kijk ik naar het uiterlijk van de kaars en vind ik het daarnaast fijn als de kaars lekker ruikt.

Bij kaarscadeau.com is dit precies het geen wat we willen bereiken. We willen kaarsen maken die er mooi uitzien en daarnaast ook nog eens heerlijk ruiken. Als we kijken naar ons assortiment dan is dit momenteel gericht op het gerst en winter seizoen want ook kaarsen kunnen in elk seizoen mooi staan in huis. Zo wil je in de herfst en in de winter vooral je huis gezellig maken maar is het in de zomer natuurlijk leuk om de tafel buiten mooi op te maken. Zo zijn kaarsen eigenlijk in elk seizoen toe te passen.

Nu de donkere dagen weer aanbreken is het natuurlijk heerlijk om je huis gezellig te maken. De kaarsen branden mooi en geven een geur af welke tot in je ziel te ‘ruiken’ valt en dit is ook ons doel. Aromatherapie met kaarsen is nog niet heel bekent maar als je beseft dat de oliën normaal in een diffuser worden verband dan kun je wel begrijpen dat het in een kaars het zelfde effect heeft.

Nog niet iedereen weet wat de olie voor lichaam en geest kan betekenen en dat geeft helemaal niks. Wil jij een kaars gewoon omdat het lekker ruikt of wil je de geur afstemmen op wat je ermee zou willen bereiken (aromatherapie) het kan natuurlijk beide! Het voordeel van deze geuren is dat het 100% natuurlijk is dus er zijn geen chemische stoffen aan toegevoegd wat de geur ook veel beter maakt. Je kunt de geur echt herkennen vanuit de natuur en het zijn geuren die je normaal ook gewoon kunt tegenkomen in de natuur of tijdens het koken met specerijen.

Bij elke kaars die we verzenden doen we ook een kleine variant met een andere geur, zo willen we je laten kennismaken met alle verschillende geuren en zijn we er zeker van dat je nog vaak bij ons terugkomt. Onze kaarsen zijn niet de goedkoopste maar wel het beste wat je kunt krijgen en dat is ook ons doel. De productie kost veel tijd en de materialen zijn duur maar wij gaan niet voor een hoge winst maar echt voor een ultieme beleving en dat is waar we voor staan en voor zullen blijven staan.

We zijn benieuwd hoe jullie er tegenover staan als wij ook zeepjes met essentiële olie gaan maken, laat het ons weten via onze social media kanalen.

Een heel fijn en gezellig weekend gewenst, en vergeet niet je huis gezellig te maken dat werkt door in lichaam en geest.

Liefs,
SoFlora